Gæstesejlere

Kære Gæstesejler

Bemærk: I Harba betalingssystemet ser det ud som om, at man kan reservere en plads i Krogen. Det er dog kun muligt at ligge i Krogen på en plads, hvis denne er markeret ledig med grønt skilt. Hvis der er angivet et forventet hjemkomsttidspunkt skal dette respekteres.


Velkommen til Bådelauget Krogen på vestsiden af Aarhus Lystbådehavn tæt på Aarhus midtby, og alle de muligheder der findes her i form af butikker, restauranter, kulturtilbud m.m.m.

Du kan ligge på vores pladser, så længe de er ledige. Ledige pladser er markeret med grønt skilt og en dato for, hvornår pladsens ejer er hjemme igen. Du kan også blive anvist en plads af et af vores medlemmer. Desuden er vores fartøjsassistenter rundt og kontrollere sidst på eftermiddagen, og de kan også være behjælpelige med information om ledige pladser.

Pris og betaling

Gæstesejlere betaler havneafgift på:

180 kr./dag for både < 9 meter

200 kr./dag for både > 9 meter

Til betaling af havneafgift benytter vi online-betalingssystemet HARBA. Enten via HARBAs hjemmeside eller hvis du opretter dig i Harba App. Appen bruges af en del andre havne i Danmark og du skal kun oprette din båd en gang. Inkluderet i havneafgiften er el/vand og brug af vores klubhusfaciliteter. Du finder vores klubhus på Fiskerivej 13. Se Google map neden for. Det er meget vigtigt at du opdaterer til den seneste version af Harba app. I nogle tilfælde kræver det at man sletter den gamle version og installerer den nye.

Find Bådelauget Krogen på HARBA her:

Det er også muligt at betale på Mobilepay på nummer 261569.

Frihavnsordningen

Bådelauget Krogen er medlem af Frihavnsordningen. Gæstesejlere, som dokumenterer medlemskab af frihavnsordningen (klub og båd) betaler et gebyr på 60 kr. pr. dag for strøm og vand. Ved ophold ud over 3 døgn betales normal havneafgift i 3 døgn, hvorefter man igen kan ligge i 3 døgn på Frihavnstakst (gebyr). Det er muligt at registrere at man er frihavnsgæst i den seneste udgave af Harpa app.

Kontakt

For henvendelser om gæstepladser kontakt fartøjsinspektør

Steffen Kramp, Fartoj@baadelaugetkrogen.dk

Som gæst kan du have glæde af Turistinformationen

Vejviser